Navigatiekoppelingen overslaan
Home
Lid wordenLid worden uitvouwen
ContactContact uitvouwen
Zoeken
VerenigingVereniging uitvouwen
Informatie
Links
Vraag en Aanbod

Welkom op de site van de

Nederlandse Hanse Club


Ieder jaar in september organiseert de vereniging in Enkhuizen een Hanse-weekend. Gezamenlijk zeilen en gezelligheid zijn de trefwoorden van dit weekend, dat inmiddels vele trouwe deelnemers kent. Voor veel Hanse-zeilers het hoogtepunt aan het einde van het zeilseizoen. Zie de video's op deze site

En natuurlijk zeilen leden van de club, vaak ook gezamenlijk, races als de Ronde om Noord-Holland en de 24-uurs. En niet zonder succes zoals u elders op deze site kunt lezen.

Voorts voert de vereniging regelmatig overleg met de Hanse-importeur over alle ervaringen die de Hanse-zeilers hebben met hun boten en met de service die wordt geboden

wimpel_klein

Leden van de club herkent u direct aan de Hanse wimpel. U wilt die toch ook voeren? Wordt dan lid van de Nederlandse Hanse Club.

wimpel_klein

Bent u door het bezoek op deze site nieuwsgierig geworden naar wat deze leuke vereniging u allemaal kan bieden? En bent u in het bezit van een Hanse zeilboot? Dan hebben wij nu een heel leuk aanbod voor u! Dit hele jaar gratis lid! Aarzel niet en meld u zo snel mogelijk aan om hier zo veel mogelijk van te profiteren. Dan verwelkomen wij u graag op één van onze leuke evenementen.

Voor aanmelden of meer info: secretaris@hanseclub.nl

Welkom bij de Nederlandse Hanseclub, de vereniging voor de Nederlandse Hanse zeilers!